Digitaal aanmelden

VRIJWILLIGERS Ook Voetbalvereniging Balk kan niet zonder vrijwilligers. Onze vrijwilligers maken het mogelijk dat elk lid elke week weer kan trainen en wedstrijden kan spelen. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Voor iedereen is er wel iets om te doen. Dit hoeft niet een structurele taak te zijn, ook incidenteel zijn er leuke vrijwilligerstaken.

PRIVACY

VV Balk vindt de privacy van haar leden erg belangrijk. Vanwege de nieuwe Privacywet heeft VV Balk een privacyverklaring opgesteld. Hierin staat beschreven welke gegevens wij verwerken. Welke gegevens wij bewaren. Hoe lang we dit doen. En hoe wij omgaan met foto’s. Je vindt de privacyverklaring op de startpagina onder de kop Downloads.

Je hebt altijd het recht ons te verzoeken inzage te verlenen in jouw persoonsgegevens en/of deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Stuur dit verzoek naar: secretaris@vvbalk.nl.

Ik verklaar hierbij dat ik de privacyverklaring heb gelezen en hiermee akkoord ga:
MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

De inning van de contributie gebeurt via automatische incasso. Voor jeugdleden dienen de ouders/verzorgers akkoord te geven voor deze machtiging. De machtiging is geldig tot een schriftelijke opzegging.

Ik machtig hierbij Voetbalvereniging Balk voor de inning van de contributie via automatische incasso:
Bij verzending gaat u akkoord met de inning van de contributie via automatische incasso

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!