Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Winst voor Balk ZV1

Winst voor Balk ZV1

Futsal Emmeloord/ Da Enzo 1 (zaal)

2 - 6

VV Balk 1 (zaal)

Competitie

Hoofdklasse H

Datum

2 november 2018 20:15

Accommodatie

Sportpark Koeperlaand
Sportlaan 3
9678RC
WESTERLEE GN
tel. 0597-417501

2de overwinning op rij voor de heren van zaal 1
Balk ging afgelopen vrijdag op bezoek bij Futsal Emmeloord. Beide ploegen hadden voor deze wedstrijd 6 punten, wie de winnaar was kon aanhaken bij de top 5.

Vanaf de aftrap was het Balk die het initiatief  nam en  voor dreiging zorgde, echter was de keeper van Emmeloord een sta in de weg. Na een minuut of 10 kwam Emmeloord, met wat geluk, op een 1-0 voorsprong. In de defensie  van Balk werd er geklungeld, waardoor de aanvoerder van Emmeloord voor leeg doel de voorsprong op het scorebord kon zetten. Na deze goal tegen konden de heren van Balk zich prima staande houden en wisten 5 minuten voor rust op gelijke hoogte te komen. Sander Dooper wist in 2de instantie de bal in het dak van de goal te schieten. Tevens was dit de ruststand.

In de 2de helft ging Balk door met druk zetten en dat resulteerde  gelijk in de 1-2. Weer Sander Dooper die vanaf de zijkant schoot, via een verdediger, door de benen van de keeper ging. Vanaf dit moment ging het snel met de goals, alle kansen werden goals. 1-3 werd gemaakt door Wybren Visser, de 1-4 door Karst Geertsma (door prachtig snel combinatie spel werd Karst bereikt door Wybren) en de 1-5 werd prachtig afgerond door Wybren, stifje over de keeper heen. Emmeloord moest het voornamelijk hebben van afstand schoten, maar Johan Berger kon zich prima staande houden. Toch kwamen de Emmeloorders 8 minuten voor het einde op 2-5, waardoor er nog een kans was. Gelukkig voor Balk was Wybo Jorritsma scherp en de keeper van Emmeloord verschalken en zet de eindstand op 2-6!

Gezien het spelbeeld heeft Balk terrecht gewonnen en kunnen we de mannen zich klaar maken voor het volgende wedstrijd. Woensdag 21 november mag Balk naar de ongeslagen koploper Waterpoortboys, deze wedstrijd zal gespeeld worden om 19:00 uur.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!